Poduzetništvo

VIA d.o.o. nudi usluge poslovnog savjetovanja za sve poduzetnike koji imaju ideju, a ne znaju ili nisu u mogućnosti realizirati ju, ali i za one koji su već uspješni u svom poslovanju, ali žele postići još veću kvalitetu proizvoda te postati što konkurentniji kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Zajedničkim snagama pridonijet ćemo boljitku i samog grada, ali i svih građana Vinkovaca.

Usluge savjetovanja na raspolaganju su vam svakim radnim radnom od 7:30 do 15:30 sati, te nas tako možete posjetiti u našim prostorijama ili, ako to nije moguće, rado ćemo mi posjetiti Vas. S tim ciljem je Agencija i osnovana, kako bi na jednom mjestu imali stručne osobe koje su upoznate s procedurama i izvorima financiranja iz fondova EU te predstavljaju poveznicu između fondova, Grada i svih građana.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Ivu Šarić,

Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca

Vatrogasna 5

32100 Vinkovci

mob: 099/ 244-3283

e-mail: iva.saric@viavinkovci.hr

1.000.000,00 kn za Vinkovačku kuglanu s novim popratnim sadržajima

  Gradu Vinkovcima odobren je projekt  pod nazivom “OBNOVA OBJEKTA ZA RAZVOJ NOVIH SOCIJALNIH USLUGA I SADRŽAJA …

250.000,00 kuna za modernizaciju javne rasvjete u Vinkovcima

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je 5. travnja 2017. godine popis odobrenih zahtjeva za financiranje …

Odoboren projekt “X – DEGREE” u sklopu 1. Poziva za dostavu projektnih prijedloga Programa Interreg IPA prekogranična suradnja Hrvatska – Srbija 2014. – 2020.

  Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. sudjeluje u provedbi projekta „EXploitation of Different Energy sources …